ВСТУП



ШАНОВНІ СТАРШОКЛАСНИЦІ ТА СТАРШОКЛАСНИКИ!

   Уже протягом кількох років ви вивчаєте інформатику . За цей час ви ознайомилися зі значною кількістю системних і прикладних програм, навчилися застосовувати різноманітні інформаційні технології у своїй діяльності . У 10–11-му класах ви продовжите вивчати основи інформа-тики .
На уроках інформатики ви повторите основні поняття інформатики, а також більш глибоко їх вивчите, навчитеся створювати бази даних з використанням системи керування базами даних, удосконалите свої навички безпечної роботи з матеріалами Інтернету, ознайомитеся з можливостями, які надає Інтернет для самостійного навчання, та як з використанням комп’ю терних мереж громадянин України може брати участь в управлінні країною .
   З високою ймовірністю в майбутній професійній діяльності ви буде-те здійснювати моделювання різноманітних процесів та об’єктів, вико-нувати статистичне опрацювання даних і подавати результати опрацю-вання з використанням інфографіки, класти гроші на банківські депо-зити або брати певні суми у кредит тощо . Основні навички здійснення цих операцій з використанням комп’ютера ви зможете набути, вивчаю-чи інформатику у старшій школі . І це сприятиме розвитку у вас цифро-вої компетентності, що стане запорукою вашої успішності у ХХІ ст .
   Адже в сучасному інформаційному суспільстві дуже важливими стають уміння формулювати потребу в нових відомостях, ефективно шукати, критично оцінювати, структурувати та використовувати їх, створювати нові інформаційні продукти .
   Виконуючи в різних програмних середовищах завдання, які запро-поновано в підручнику, ви зможете підвищити рівень математичної, природничо-наукової, технічної, підприємницької, громадянської та інших компетентностей .


Коментарі

  1. Мне было приятно работать с Бенджамином (кредитный специалист). Он был полностью откровенен в отношении затрат и финансовой целесообразности сделки. Фактически, когда я объяснил свою ситуацию, он посоветовал мне не рефинансировать, если текущие условия не улучшатся, даже если это будет стоить ему бизнеса. Когда он позже связался со мной по поводу более выгодной сделки, я ухватился за нее, потому что он заслужил мое доверие "Определенно заставило меня почувствовать уверенность в том, что я работаю с отличной кредитной компанией / великим деловым человеком, который знает себе цену в направлениях бизнеса. Я посоветую вам любой здесь, кто ищет какой-либо кредит, должен связаться с г-ном Бенджамином, потому что он и его компания помогли мне с ссудой по ставке 2%, что было очень впечатляюще. Я попросил г-на Бенджамина связаться с офисной электронной почтой по адресу .... 247officedept@gmail.com

    ВідповістиВидалити

Дописати коментар